Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

kujeme za všechno, za ty všechny roky výchovy, porozuměni, flexibility a hlavne zabavy s detma:-) Pata nastoupil do tridy ''Kote'' takze pokracuje jako v Kotatkach a Kubikovi se moc po Vas styska...Prejeme jen to nejlepsi!
Dorota Holas


Holky jsou také Kotatka v Uhříněvsi a jsou už profici, diky Jesličky Koťátka, kteři jste je uvedly do života samostatnosti a školkových let. Holkám se ve "velke" skolce libi, ale pořád srovnavaji: teta Aja říkala a teta Péťa dělala atd.
Zuzana Olsen


 Dobrý den, teto Ájo
dovolte mi prosím i touto formou poděkovat Vám i  všem u Vás v jesličkách za velmi profesionální a zároveň lidský přístup, který jsem během necelých 2 let měla šanci vidět, když jsem k Vám do jesliček dávala mou dceru Nelu.
Pro mě samotnou nebylo lehké rozhodnutí, svěřit svojí 1,5letou dceru v podstatě neznámým „tetám“. Naprosto jste překonali moje očekávání, zažehnali veškerý strach a mohu vám být v tuto chvíli jen vděčná, že jsem díky vám naprosto v klidu mohla vykonávat svojí práci J.  
Po prvním měsíci chození „na zkoušku“ jsem byla přesvědčená, že to je správná volba, jak pro Nelču, tak pro mě. Troufám si tvrdit, že v případě Nelinky pro ni bylo chození k Vám do jesliček v jejím rozvoji jen přínosné. Máte můj velký obdiv i za trpělivost, kterou jste s ní měli, co jste jí všechno naučili, a že k vám ráda chodila. V některých ohledech opravdu předčila, nebo se vyrovnala, své o dva roky starší sestře
J. Díky Vám a samozřejmě ostatním tetám jsem měla dojem, že své dítě dávám někam, kde o ní bude náležitě postaráno, něco nového se naučí a já nemusím mít sebemenší obavy o její bezpečnost. Ve školce jí  při nástupu moc chválili, jak je šikovná a co všechno umí J. Vytvořili jste pro ni naprosto přirozené, téměř domácí, prostředí.
Moc vám držím palce ve všech Vašich aktivitách, i když vím, že to nemáte jednoduché ani se všemi těmi úředníky, se kterými se musíte setkávat. Snad nám v tomto státě opravdu jednou zvítězí zdravý rozum nad nafoukaností, byrokracií a korupcí. Díky za to, že jste! Snad se vám do budoucna bude dařit jen čím dál tím lépe.
A samozřejmě děkuji vám všem i za to, že jsem vás mohla poznat J
Bára Urbanová
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Poděkování za skvěle vedenou práci s dětmi v Jesličkách- Koťátka.

V dnešní uspěchané době často rozmýšlíme jak to udělat, abychom mohli svým dětem poskytnout tu největší možnou péči a přitom mohli dál vykonávat svou práci. Často nemůžeme využít služeb rodiny nebo známých a tak přichází na mysl soukromé jesle. Vzhledem k referencím, které jsme dostali, jsme vyzkoušeli Vaše jesle a nemůžeme si je vynachválit, rodinné prostředí, které jsem brala jako prioritu je opravdu
na každém kroku. Prostředí je vytvářeno hlavně slečnou Andreou, a tímto ji děkujeme.
Děkuji ještě jednou a přeji mnoho dalších spokojených rodičů.

S pozdravem Vira Brovdi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Anna - Stále máme Sněhurku z papíru

Milá teto Andrejko, milí rodiče, oteří možná budete číst tyto řádky.

Mám 6letou Sašenku, už prvňačku a bydlíme 2 roky v Úvalech, kam jsem se přestěhovali z Uhřiněvsi, kam právě Sašenka vkročila poprvé do Koťátek ještě úplně těch nejpůvodnějších v úplně jiném domečku než nyní.
Brečela jsem, protože byla velká, byl jí už 1rok a já "se jí potřebovala na chvíli zbavit", abych mohla pracovat.
Někdy na dopoledne, někdy na celý den.
Přetala jsem mít hned výčitky.

Nebyla v jesličkách od rána do večera. Nebyla tam každý den. Ale někdy podle mé potřeby tam byla týden vkuse od rána a odcházela jsko poslední.
A já?
Byla jsem v klidu, že když se mi prodlouží meeting, nikdo na mě nebude prkat, že se nestarám o dítě a neám zájem atp.
A jednou?
Skončila jsem nečekaně po trhání zubu na JIP. Manžel volal Andrejce, a ona? Uklidnila nás oba, že si se Sašenkou udělá dobrodůžo a přespí s ní společně ve školce.

Moje dítě bylo hýčkáno, mazleno, utěšováno, smálo se.

A pak školka v Uhři. Celkem v pohodě. Pak školka v Úvalech - takovej masakr na dětskou duši jste nezažili. Dítě uteče ze škokly, dostanete sprďáky vy i dítě atp. Z té usměvavé holčičky byla holka s psychosomatickými potížemi, musela jsem jí brát po obědě a ve školce ji nechávala jen občas, aby měla kontakt s novými dětmi, se kterými půjde do školy.

A proč to všechno říkám?
Protože, když se Vám přestane smát dítě, bolí Vás to. A je dlouhá cestak k té důvěře úsměvu.

A já myslela, že všechny učitelky jso ujako naše Andrejka. Jako ta, co dala Sašence jednou vystřiženou Snehurku nalepenou na rouru od toaleťáku. A máme ji dodnes.

Važte si takové učitelky.
Jsem dětský psyholog, myslím, že vím, co říkám.

Doteď vzpomínáme a občas nostalgicky zabrousím i na stránky a tak mě teď napadlo se podělit s mým příběhem.

Andrejko, ani jsem Vám to říct nemohla, an ijsem si to tenkrát neuvědomila, až teď zpětně, ale ten Vás úsměv - to je ten OTISK, co dáváte dětem. To není samozřejmost. TO je nejvíc.

Tak jo
Ať se Vaše dětí smějí. A usmívají. V Koťátkách budou, věřte mi.

Srdečně Anna Lukešová

Petra Školoutová - Poděkovánî

Dobrý den teto Andreo, chtěla bych Vám moc poděkovat za všechno, co jste pro nàs udělala. Obě dcery, které k Vám chodily, byly moc spokojené a spoustu se toho u Vás naučily. Děkuji za vstřícnost, flexibilitu a ochotu a lásku, které dětem dáváte, proto se u Vás všichni cítí tak dobře. Máme Vás rády!

Petra s Vanesskou a Sofinkou

Zuzka Burgetova - Podekovani

Rada bych podekovala vsem za peci o sve dve deti. Adamka jsem davala do jeslicek v roce a pece o deti je naprosto uzasna. Diky "tetam", ktere delaji svou praci srdcem jsem nema zadne vycitky nebo spatne pocity v praci, vyzvedavala jsem si dite,ktere bylo naprosto v pohode a jestlicky mu pomohly v toleranci k mensim detem,diky trpelivosti tet se rychle naucil na nocnik i ohleduplnosti. U druheho ditete jsem uz o jine skolicce ani neuvazovala a to i presto,ze jsme se behem te doby odstehovali a bylo vice dojizdeni...za ten klidny pocit a spokojene dite to porste stalo,nyni jsou obe deti ve statni skolce,byly naprosto pripravene,jsou v pohode...muzu jen doporucit.

Petronela Homolova - :)

Zdravím,s jeslickami jsme byli velmi spokojený. Navštěvovali je naše dvě holčičky.Pani Andrea je skvělá, příjemná, vždy se nám snažila ve všem vyhovět, či už časové nebo cokoliv ohledně děti. Vůbec jsem se nebala ji zverit to nejcennější :)